Adresa

Blv. Gjergj Fishta, Pallatet Gora,
Kulla nr. 1, kati 9, ap. 41

Orari

E Hene - E Premte 09:00 to 18:30
E Shtune 12:30

img
circle_right Na Kontaktoni

Qendra Legal Support & Advocacy

Kontaktoni Qëndrën për Mbështetje Ligjore dhe Advokaci